Zomeractie met Het Beste Brood

webHBB

Deze zomer hebben we weer een hele leuke actie met Het Beste Brood! Bij aankoop van een brood ontvangt uw klant een actieflyer, deze kan ingevuld worden en per bakkerswinkel kunt u zelf minimaal 10 baksets met eigen naam verloten! Meer info via uw Bakels vertegenwoordiger of via Whatsapp: 06-20363363

  

 

Nieuw deze zomer: Watermeloencake !

web De zomer komt er weer aan en we hebben goed nieuws. We introduceren deze zomer een cake waar al heel lang om gevraagd werd. Onze productontwikkelaars ontwikkelden een heerlijke frisse watermeloencake.

 Bekijk hier de recepten.
  

Leuke opvallende winkelactie met Bananabread.

 

Bananabread is hot! Je komt het overal tegen...
Heeft u nog nooit Bananabread gemaakt? Dan kunt u hier nu wel op een heel erg leuke manier mee starten. Om de verkoop te stimuleren ontwikkelden we een leuke apen-knutselplaat en leveren we een mooie grote pluche-aap mee.

Ook ontwikkelde onze proefbakkerij nog wat extra recepten.

Bekijk actie hier.

Bekijk hier de nieuwe receptenbananaweb

Nieuw! Schwedenbrodmix

Bakels introduceert dit najaar een nieuwe broodmix. Het is een veelzijdige mix welke vele verwerkingsmogelijkheden kent en de naam Schwedenbrodmix draagt.Van deze mix kunnen bakkers op een makkelijke manier allerlei donkere broodvariaties maken. Zowel zoet als hartig. Daarom ontwikkelde Bakels een productbrochure met 8 verrassende verwerkingsrecepten, veelal volgens traditioneel Zweeds gebruik.Zowel de zoete als hartige varianten geven een verrassende smaaksensatie.Dit heeft te maken met de aanwezigheid van een zeer bijzonder desempoeder in de mix. Dit desempoeder wordt op een heel specifieke manier geproduceerd waardoor een licht gerookte smaak en aroma ontstaan.Schwedenbrodmix is eenvoudig machinaal of met de hand te verwerken.De broodmix bevat naast het bijzondere desempoeder ook een gedeelte volkorenmeel. De toegevoegde tarwekorrels hebben een mooi contrast met het donkere brood en het bevat tarwekiemen die van nature een opslagplaats zijn van vitamines en mineralen omdat uit de kiem de nieuwe tarwe ontstaat.Zou u graag eens kennis maken met de Schwedenbrodmix of wilt u misschien een receptenbrochure ontvangen? Mail dan naar info@bakels-senior.nl of bel 0294-414559. U kunt ook heel makkelijk contact opnemen met ons via Whatsapp: 06-20 363 363.
Bekijk hier de recepten.
schwedenweb2

Laatste Nieuws

Mamabrood levert 50.000 euro op voor Cordaid Memisa

Het idee van twee betrokken bakkers om brood te verkopen en daarmee geld in te zamelen voor moeder- en kindzorg in arme gebieden in de wereld, kon rekenen op veel enthousiasme van warme bakkers uit het hele land. Nu, bijna zes jaar later, heeft de actie 50.000 euro opgeleverd. Op 29 januari overhandigde broodspecialist Eric van Otten de cheque aan weervrouw en Cordaid-ambassadeur Margot Ribberink en financieel directeur Willem Jan van Wijk.
“We zijn erg trots dat we veel moeders kunnen helpen met betere gezondheidszorg. En dat we op zoveel steun konden rekenen van bakkers in heel Nederland”, zegt inititatiefnemer van Otten.
MamaBrood werd in 2012 geïntroduceerd door de bakkers Van Otten uit Enter en Van der Wal-Jolink uit Apeldoorn, in samenwerking met Bakels Bakkerijgrondstoffen uit Weesp.
Vele bakkerijen in Nederland omarmden het idee door het brood te verkopen en een deel van de opbrengst af te staan aan Cordaid. Ten tijde van het vijfjarig jubileum stond de teller op 50.000 euro. Inmiddels is het bedrag al opgelopen tot bijna 60.000 euro.
MamaBrood
MamaBrood is een puur, ambachtelijk brood zonder kunstmatige toevoegingen. Het ontleent zijn smaak onder andere aan geroosterde tarwekiemen. Het is een brood zonder e-nummers, het is lactosevrij en bevat geen kleurmouten. Daarnaast is het brood een bron van vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen.
Opbrengst voor gezondheidszorgprojecten
Cordaid zet zich in voor moeders en kinderen in ontwikkelingslanden. Elke anderhalve minuut overlijdt er een vrouw tijdens haar zwangerschap of bevalling. Van ieder verkocht MamaBrood gaat 20 cent naar de bestrijding van moedersterfte. Door de verkoop van MamaBrood hebben in de afgelopen jaren ruim 4000 vrouwen een ongecompliceerde bevalling gehad in een kliniek onder geschoolde medische begeleiding.

023web

Op de foto…
Cordaid-ambassadeur Margot Ribberink, Willem Jan van Wijk en Smaragda Den Hond (Cordaid), Eric van Otten (Bakkerij van Otten) en Eric Tijhof (Bakels)

Lees Meer »

Facebook

Twitter