Begin het jaar goed, gezond & eens op een andere manier!

 

 

Het is weer januari!

De tijd van goede voornemens zoals afslanken, meer sporten, gezonder eten, enz.
Speciaal hiervoor ontwikkelden onze proefbakkers een drietal zeer inspirerende en vernieuwende recepten. Sportbars, groentebrood en heerlijke worteltjeseierkoeken. Allemaal gezond en super lekker! Kortom: wilt u als bakker het jaar eens goed, gezond en bovenal eens op een andere manier beginnen? Download dan hier de recepten.webgezond

Bakels introduceert Tartelettesmix !

tarteletteweb

Tartelettes zijn hip! Tartelettes zijn eigenlijk kleine taartjes met een lekkere brosse, krokante bodem. Bakels ontwikkelde de afgelopen tijd een speciale Tartelettesmix en een daarbij behorende brochure met legio afwerkmogelijkheden.

Bekijk de brochure hier.

  

Bakels introduceert Cheesecakemix.

Bakels heeft sinds deze zomer een nieuwe Cheesecakemix in het assortiment.

Met deze mix maakt u in een handomdraai een aantal receptvariaties.

Voor de recepten: Klik hier

Voor een instructievideo: Klik hier

cheesecake klein

Actie met Het Beste Brood

webHBB

Dit jaar hebben we weer een hele leuke actie met Het Beste Brood! Bij aankoop van een brood ontvangt uw klant een actieflyer, deze kan ingevuld worden en per bakkerswinkel kunt u zelf minimaal 10 baksets met eigen naam verloten! Meer info via uw Bakels vertegenwoordiger of via Whatsapp: 06-20363363

  

 

Laatste Nieuws

Mamabrood levert 50.000 euro op voor Cordaid Memisa

Het idee van twee betrokken bakkers om brood te verkopen en daarmee geld in te zamelen voor moeder- en kindzorg in arme gebieden in de wereld, kon rekenen op veel enthousiasme van warme bakkers uit het hele land. Nu, bijna zes jaar later, heeft de actie 50.000 euro opgeleverd. Op 29 januari overhandigde broodspecialist Eric van Otten de cheque aan weervrouw en Cordaid-ambassadeur Margot Ribberink en financieel directeur Willem Jan van Wijk.
“We zijn erg trots dat we veel moeders kunnen helpen met betere gezondheidszorg. En dat we op zoveel steun konden rekenen van bakkers in heel Nederland”, zegt inititatiefnemer van Otten.
MamaBrood werd in 2012 geïntroduceerd door de bakkers Van Otten uit Enter en Van der Wal-Jolink uit Apeldoorn, in samenwerking met Bakels Bakkerijgrondstoffen uit Weesp.
Vele bakkerijen in Nederland omarmden het idee door het brood te verkopen en een deel van de opbrengst af te staan aan Cordaid. Ten tijde van het vijfjarig jubileum stond de teller op 50.000 euro. Inmiddels is het bedrag al opgelopen tot bijna 60.000 euro.
MamaBrood
MamaBrood is een puur, ambachtelijk brood zonder kunstmatige toevoegingen. Het ontleent zijn smaak onder andere aan geroosterde tarwekiemen. Het is een brood zonder e-nummers, het is lactosevrij en bevat geen kleurmouten. Daarnaast is het brood een bron van vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen.
Opbrengst voor gezondheidszorgprojecten
Cordaid zet zich in voor moeders en kinderen in ontwikkelingslanden. Elke anderhalve minuut overlijdt er een vrouw tijdens haar zwangerschap of bevalling. Van ieder verkocht MamaBrood gaat 20 cent naar de bestrijding van moedersterfte. Door de verkoop van MamaBrood hebben in de afgelopen jaren ruim 4000 vrouwen een ongecompliceerde bevalling gehad in een kliniek onder geschoolde medische begeleiding.

023web

Op de foto…
Cordaid-ambassadeur Margot Ribberink, Willem Jan van Wijk en Smaragda Den Hond (Cordaid), Eric van Otten (Bakkerij van Otten) en Eric Tijhof (Bakels)

Lees Meer »

Facebook

Twitter