De nieuwbouw van de nieuwe vestiging van Bakels nadert zijn voltooiing.
Vanaf week 2 in 2021 zal de administratie verhuizen van Weesp naar Zeewolde en vervolgens wordt ook de productie overgeheveld.

Op 31 januari j.l. werd op industrieterrein Horsterparc in Zeewolde, de eerste paal geslagen van het nieuwe pand van Bakels. Bakels neemt dus een volledig nieuwe fabriek in gebruik, een nieuw onderkomen waarin naast disciplines als productie, logistiek en administratie ook een belangrijke rol is weggelegd voor productontwikkeling en klantbeleving.
Kloppend hart van de nieuwbouw wordt gevormd door het state of the art Baking Centre dat volledig wordt ingericht voor het houden van seminars, presentaties, workshops, productontwikkeling en (klant)ontvangsten.

 

Plannen
Omdat Bakels, na 55 jaar Weesp danig uit haar jasje begon te groeien is gezocht naar een nieuwe vestigingsplek waar ruimte voldoende voorhanden is om de aanwezige groeiambitie te kunnen faciliteren. Zeewolde bood deze mogelijkheid.
Het perceel is op de groei gekocht want er wordt in de plannen reeds in een fase 2 en 3 voorzien.

Vertrouwen in de bakkerij.
116 jaar na haar oprichting geeft Bakels er met deze nieuwbouw, lockdowns en Corona ten spijt, blijk van op een duurzame wijze actief te investeren in de toekomst. Dit alles, meer dan ooit, vanuit de overtuiging en het vertrouwen in de functie van de Nederlandse bakkerij voor de primaire voedselvoorziening.
Bakels Zeewolde zal zich als creatieve broedplaats openstellen voor Bakkend Nederland om samen de uitdagingen en de mogelijkheden die dat met zich meebrengt aan te gaan.

Over Bakels
Bakels heeft productiefaciliteiten in meer dan twintig landen verdeeld over 4 continenten. Haar producten vinden hun weg naar bakkerijen in 120 landen.

Zij is daarmee toonaangevend op de wereldmarkt van bakkerijgrondstoffen.
Producten van Bakels spelen zowel bij ambachtelijke als industriële bakkerijen over de hele wereld een belangrijke rol bij de dagelijkse productie van brood, banket en patisserie.

Ons nieuwe adres zal zijn:

Bakels Senior NV

Postkoets 25  3897 AK  Zeewolde en

Postbus 227 Postcode 3890 AE Zeewolde

Tel. 036-7608210, 

Onze E-mail adressen blijven ongewijzigd.

 

Heeft u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen? Neem dan contact op met ons. Per mail via  info@Bakels-Senior.nl