2022 goed beginnen? Dat kan met Bakels!
In de vaak wat rustigere maanden januari en februari wat extra omzet scoren? Iets meer reuring en plezier op de winkelvloer? (Nieuwe) klanten wat vaker terug laten komen na de feestdagen?
Het kan allemaal met de nieuwe, ludieke warme bakkerssokkenactie van Bakels!

Hoe gaat het in zijn werk?

Klanten kunnen door middel van een stempelkaart sparen voor een gratis paar warme sokken van de warme bakker. Bijvoorbeeld bij elke € 5,- die ze besteden, ontvangen ze een stempel.
Bij 10 stempels is de stempelkaart vol en kunnen ze deze inleveren bij hun bakker, waarna ze een paar van deze vrolijke warme bakkerssokken krijgen.
(Bakkers zijn overigens vrij om hier andere voorwaarden aan te hangen)

Om mee te doen met de spaaractie koop je voor € 185,- een starterspakket met 40 paar sokken en actiematerialen. Daarnaast is er (in overleg met uw Bakels vertegenwoordiger) de mogelijkheid om voor  € 135,- een aanvullend pakket met 40 paar sokken en 100 stempelkaarten te kopen.

Per deelnemend filiaal is slechts 1 starterspakket beschikbaar, het is niet mogelijk om meerdere starterspakketten per filiaal af te nemen.


*Voor deze spaaractie geldt dat de sokken van tevoren ingekocht moeten worden, dus wees er snel bij met het bijbestellen van extra setjes, want op=op.

Extra korting op jouw starterspakket? Dat kan ook!
Vraag bij uw Bakels vertegenwoordiger naar de mogelijkheden.
Alle actiepakketten worden in overleg met u uitgeleverd, echter pas vanaf de eerste week van januari 2022.