Voedselproductie voor morgen
Bij Bakels zetten we ons in voor duurzame praktijken en zijn we van mening dat we onze rol moeten spelen bij het beheren en beschermen van onze planeet, gemeenschap en mensen voor deze en toekomstige generaties.
Elk ingrediënt dat we produceren vertelt een verhaal en sluit aan bij onze toewijding om de levens van consumenten over de hele wereld te verrijken – iets wat we al sinds 1904 doen. Deze lange geschiedenis drijft ons verlangen om de toekomst van onze planeet veilig te stellen en geeft vorm aan hoe en waar we zijn actie ondernemen.
Onze focus op duurzaamheid wordt aangestuurd door de top van onze organisatie, ingebed in onze lokale bedrijven en overgenomen door onze teams van gelijkgestemde collega’s. Onze strategie is om op duurzame wijze te produceren en een positieve impact te hebben op onze collega’s, klanten, gemeenschappen, zakenpartners en de planeet, door onze middelen op drie belangrijke gebieden te concentreren.
Het minimaliseren van onze impact op de planeet
We zetten ons in voor milieubeheer en het verminderen van onze impact op het klimaat en de ecosystemen. We ondernemen acties, waaronder het verminderen van ons afval, de CO2-uitstoot, het energieverbruik en het verantwoord inkopen van grondstoffen en verpakkingen.
Het ondersteunen van mensen en gemeenschappen
Wij streven ernaar een positieve en duurzame impact te hebben op het welzijn van mensen. We ondersteunen onze collega’s en dragen bij aan de gemeenschappen waarvan we deel uitmaken.
Duurzame producten ontwikkelen
We streven ernaar ingrediënten te ontwikkelen en veilig te produceren die het voedingsprofiel van eindproducten verbeteren en aansluiten bij de veranderende voedingsbehoeften van consumenten.