WINTER WONDER CAKE
Een smakelijke malse cake met biscuitbolletjes, suikerparels en amandelaroma.
Recept
1.000 gram 381700 Winter Wonder cakemix
600 gram Boter
500 gram Heelei
Werkwijze
Maak de boter zacht in de magnetron.
Meng alle ingrediënten met een vlinder 4 minuten in de 1de versnelling van de planeetmenger. Vul de cakeblikken met ca. 500 gram beslag.
Bakken
Ca. 160°C Baktijd 60 minuten
Inspiratie tips:
Tip 1) Bak de Winter Wonder cake ook eens in een tulbandvorm en decoreer deze met decoreersneeuw.
Tip 2) Werk de Winter Wonder cake af met 537200 Chocoladetruffel Wit of 537000 Chocoladetruffel
Tip 3) Werk de Winter Wonder cake af met kerstkransjes kruimeldeeg:
300 gram Kristalsuiker
300 gram Boter
450 gram Bloem
250 gram Amandelschaafsel
200 gram Parelsuiker P2
Werkwijze Kerstkransjes kruimeldeeg: Snijdt de koude boter in blokjes en meng dit met de bloem en de kristalsuiker. Meng vervolgens de amandelschaafsel en de parelsuiker door de kruimels
Tip 4) Voeg gebruneerd amandelschaafsel toe voor een nog lekkerdere amandelsmaak. 200 gram op het basis recept.
Tip 5) De kerstkransjes winterwondercake: voor het bakken het cakeblik “beleggen” met ongebakken kerstkransjes deeg. Let op, leg de kransjes met de gedecoreerde zijde naar binnen.