WINTER WONDER CAKE
Een smakelijke malse cake met biscuitbolletjes, suikerparels en amandelaroma.

 Recept
1.000    gram    381700 Winter Wonder cakemix
600    gram    Boter
500    gram    Heelei

 Werkwijze
Maak de boter zacht in de magnetron.
Meng alle ingrediënten met een vlinder 4 minuten in de 1de versnelling van de planeetmenger. Vul de cakeblikken met ca. 500 gram beslag.

Bakken
Ca. 160°C  Baktijd 60 minuten

Inspiratie tips:
Tip 1) Bak de Winter Wonder cake ook eens in een tulbandvorm en decoreer deze met decoreersneeuw.

Tip 2) Werk de Winter Wonder cake af met 537200 Chocoladetruffel Wit  of 537000 Chocoladetruffel

 Tip 3) Werk de Winter Wonder cake af met kerstkransjes kruimeldeeg:
300       gram    Kristalsuiker
300       gram    Boter
450       gram    Bloem
250       gram    Amandelschaafsel
200       gram    Parelsuiker P2

Werkwijze Kerstkransjes kruimeldeeg: Snijdt de koude boter in blokjes en meng dit met de bloem en de kristalsuiker. Meng vervolgens de amandelschaafsel en de parelsuiker door de kruimels

Tip 4) Voeg gebruneerd amandelschaafsel toe  voor een nog lekkerdere amandelsmaak. 200 gram op het basis recept.

Tip 5)  De kerstkransjes winterwondercake: voor het bakken het cakeblik “beleggen” met ongebakken kerstkransjes deeg. Let op, leg de kransjes met de gedecoreerde zijde naar binnen.