De promotie van uw winkel vraagt elke week om aandacht. Bakels Senior heeft een interessante oplossing voor ambachtelijke bakkers.

Wij kunnen elke week de promotie voor u verzorgen, zonder dat u daar zelf veel werk van heeft, maar dat u wel de regie houdt. Ideaal, professioneel en zeer betaalbaar. Het promotieconcept voor ambachtelijke bakkers wordt aangeboden met de volgende ondersteuning;

Recepturen voor specials
Een gevarieerd assortiment maakt uw winkel interessanter. Deelnemers aan het promotieconcept krijgen regelmatig ideeën aangereikt voor specials. Inclusief professionele foto’s en alle noodzakelijke promotiemiddelen.

Beeldschermen
Wij regelen elke week nieuwe inhoud op de beeldschermen in uw winkel. Daar hoeft u in principe zelf niets aan te doen. U krijgt vooraf een overzicht van de inhoud en u kunt dit naar wens wel zelf aanpassen en uitbreiden.

Social media
Elke week plaatsen wij berichten op uw Facebook en/of Instagram. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de berichten. U kunt uw eigen berichten hiernaast gewoon blijven maken.

E-mail nieuwsbrieven
Wij versturen elke maand een e-mail nieuwsbrief vol met lekkere tips naar uw klanten die zich daarvoor hebben aangemeld. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de nieuwsbrieven.

Website & webshop
Wij hebben betaalbare oplossingen voor een website, die wij vervolgens elke week voor u kunnen actualiseren. Tevens is er een oplossing voor ondernemers die de stap willen zetten naar een webshop.

Intranet
U kunt gebruik maken van het intranet om zelf posters, prijskaarten, beeldschermbestanden, social media bestanden enz. te maken. Compleet met professionele product- en sfeerfoto’s.

Winkelacties & foldermateriaal
U krijgt van ons regelmatig ideeën aangereikt voor winkelacties en Paasfolders, Kerstfolders en themafolders. U kiest zelf waar u gebruik van wilt maken.

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel,  neem dan contact op met uw Bakels account manager of bel voor een afspraak met 036 760 8210.