Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
American Browniemix
0.750
ei
0.190
Water
0.155
Boter
0.075
Totaal gewicht: 1.170

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een taartpan (Ø23 cm) met 1000 gram beslag. Baktemperatuur: 170°C-150°C, Baktijd: ca.65 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
American Browniemix
0.750
ei
0.190
Water
0.155
Boter
0.075
Totaal gewicht: 1.170

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een taartpan (Ø23 cm) met 1000 gram beslag. Baktemperatuur: 170°C-150°C, Baktijd: ca.65 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Brownies, Cake