Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
American Browniemix
750.000
ei
190.000
Water
155.000
Boter
75.000
Totaal gewicht: 1,170.000

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een taartpan (Ø23 cm) met 1000 gram beslag. Baktemperatuur: 170°C-150°C, Baktijd: ca.65 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
American Browniemix
750.000
ei
190.000
Water
155.000
Boter
75.000
Totaal gewicht: 1,170.000

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een taartpan (Ø23 cm) met 1000 gram beslag. Baktemperatuur: 170°C-150°C, Baktijd: ca.65 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Brownies, Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.