Groep 1
Ingrediënt
KG
%
Bloem
4.500
90.00
Roggebloem
0.500
10.00
Water
4.000
80.00
0.200
4.00
Olijfolie
0.100
2.00
Zout
0.075
1.50
Totaal gewicht: 9.375

Weeg alle ingrediënten af ​​in een spiraalkneder.

Kneed 8 minuten op lage snelheid en 5 minuten op hoge snelheid.

Leg het deeg in een plastic bak met een beetje olie erin, deksel erop. Bulkrijs 100 minuten

Maak een doorslag na 50 minuten. Vervolgens kan na totaal 100 minuten het deeg verwerkt worden.

Leg het deeg op een met roggebloem bestoven werkbank en steek het in gewenste stukken.

Direct bakken of een korte narijs

Bak voor het beste resultaat op de vloer van de oven

Aanvangstemperatuur 250°C.

Stoom veel en verlaag de temperatuur tot ongeveer 230°C.

Open de ovenklep om een ​​mooie donkere korst te krijgen na de helft van de baktijd.

Totale baktijd 18-25 minuten afhankelijk van

op de grootte van de broden.

 

 

Fermdor Active Durum is ontwikkeld
met onze expertise in fermentatie. Wij hebben als doel consumenten onvergetelijke smaaksensaties te laten beleven.

Ontwikkeld in samenwerking met het Bakels Center of Competence voor fermentatie en desems, in Zwitserland.

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood, Krokantbrood