Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Boerencakemix
500.000
Boter
275.000
ei
250.000
Totaal gewicht: 1,025.000

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 4 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik met 1000 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.65 min

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Boerencakemix
500.000
Boter
275.000
ei
250.000
Totaal gewicht: 1,025.000

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 4 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik met 1000 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.65 min

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.