Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Brabantse Eierkoekenmix
0.500
Ammonium
0.008
Water
0.225
Totaal gewicht: 0.733

Methode

Los de ammonium op in het water. Meng alle ingrediënten 5 minuten met de vlindergarde in de 1ste versnelling van de planeetmenger. Spuit doppen van 60 gram beslag op een bakplaat met papier. Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.8 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Brabantse Eierkoekenmix
0.500
Ammonium
0.008
Water
0.225
Totaal gewicht: 0.733

Methode

Los de ammonium op in het water. Meng alle ingrediënten 5 minuten met de vlindergarde in de 1ste versnelling van de planeetmenger. Spuit doppen van 60 gram beslag op een bakplaat met papier. Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.8 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Eierkoeken