Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Brabantse Eierkoekenmix
500.000
Ammonium
8.000
Water
225.000
Totaal gewicht: 733.000

Methode

Los de ammonium op in het water. Meng alle ingrediënten 5 minuten met de vlindergarde in de 1ste versnelling van de planeetmenger. Spuit doppen van 60 gram beslag op een bakplaat met papier. Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.8 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Brabantse Eierkoekenmix
500.000
Ammonium
8.000
Water
225.000
Totaal gewicht: 733.000

Methode

Los de ammonium op in het water. Meng alle ingrediënten 5 minuten met de vlindergarde in de 1ste versnelling van de planeetmenger. Spuit doppen van 60 gram beslag op een bakplaat met papier. Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.8 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Eierkoeken

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.