Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Briochemix
0.300
Bloem
1.000
Gist
0.060
Water
0.550
Totaal gewicht: 1.910

Methode

(50 gram van de 550 gram water inwassen)
Kneden: 5 min- 6min.
Deegtemp: 26⁰C.
Afwegen: 400 gram
Bolrijs: 15 min.
Opmaken: In halve broodblik
Rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: 60-70 min.
Inknippen: Met de schaar
Baktemp: 200 ⁰C.
Baktijd: 25-30 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Briochemix
0.300
Bloem
1.000
Gist
0.060
Water
0.550
Totaal gewicht: 1.910

Methode

(50 gram van de 550 gram water inwassen)
Kneden: 5 min- 6min.
Deegtemp: 26⁰C.
Afwegen: 400 gram
Bolrijs: 15 min.
Opmaken: In halve broodblik
Rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: 60-70 min.
Inknippen: Met de schaar
Baktemp: 200 ⁰C.
Baktijd: 25-30 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst, Winter

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood