Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Water
0.100
Cacaopoeder
0.060
Bakels Chockex PUUR
0.190
Bakels Koffie Crumbs
0.120
Nescafe Gold, decaf
0.023
Totaal gewicht: 2.443

Methode

Recept – Cheesecakemix:
BAKELS Cheesecakemix 250 g
Monchou 220 g
Water 300 g
Ei 150 g
Slagroom 210 g

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Cappuccino Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Beslag Cheesecake: Roomkaas op bakkerijtemperatuur , los vervolgens
goed op in het vocht. Cheesecakemix toevoegen, mengen met de vlinder
3 min langzaam, 1 min snel.
Vullen: Vul 840 gram Cappuccinocake in het blik. Spuit hier 320 g Cheese-
cake op.

Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Water
0.100
Cacaopoeder
0.060
Bakels Chockex PUUR
0.190
Bakels Koffie Crumbs
0.120
Nescafe Gold, decaf
0.023
Totaal gewicht: 2.443

Methode

Recept – Cheesecakemix:
BAKELS Cheesecakemix 250 g
Monchou 220 g
Water 300 g
Ei 150 g
Slagroom 210 g

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Cappuccino Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Beslag Cheesecake: Roomkaas op bakkerijtemperatuur , los vervolgens
goed op in het vocht. Cheesecakemix toevoegen, mengen met de vlinder
3 min langzaam, 1 min snel.
Vullen: Vul 840 gram Cappuccinocake in het blik. Spuit hier 320 g Cheese-
cake op.

Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake