Recept – Kokosmakronenmix:
BAKELS Kokosmakronenmix 1000 g
Kokend water 250 g
Afwerking:
BAKELS Chockex Puur
BAKELS Kokosmakronenmix
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Kokosmakronenbeslag: Breng het water aan de kook. Meng alle grond-
stoffen 10 minuten met een vlinder in de 1ste versnelling van de planeet-
menger tot een taai wit beslag.
Vullen: Doseer 800 gram chocoladecakebeslag in het blik.
Spuit hier op 380 gram kokosmakronenbeslag (in banen).
Dek het met 520 gram chocoladecake beslag af.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Smelt de BAKELS Chockex puur en giet een brede streep
over de gebakken cake. Bestrooi met BAKELS Kokosmakronenmix.
Als er iets is wat aan Amerika doet denken zijn het wel brownies. Met dit recept voor echte American Brownies ...
Met dit recept maar u een vastere boerencake uit grootmoeders tijd. Onze boerencakemix in combinatie met dit recept geeft groot ...
Met dit cake recept met onze Cakemix Kompleet maakt u een extra luchtige en malse cake met een optimale kleur ...
Met dit Cake to Go recept maakt u malse cake met een vulling van bitterkoekjes, cheesecake en een heerlijke amaretto ...
De Cakemix to Go is een basismix voor meer dan 10 bijzondere cakevariaties. De cakes worden gebakken in speciale cakeblikken. ...
Overzicht ProductenPostkoets 25 3897 AK Zeewolde
Postbus 227