Recept – Kokosmakronenmix:
BAKELS Kokosmakronenmix 1000 g
Kokend water 250 g
Afwerking:
BAKELS Chockex Puur
BAKELS Kokosmakronenmix
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Kokosmakronenbeslag: Breng het water aan de kook. Meng alle grond-
stoffen 10 minuten met een vlinder in de 1ste versnelling van de planeet-
menger tot een taai wit beslag.
Vullen: Doseer 800 gram chocoladecakebeslag in het blik.
Spuit hier op 380 gram kokosmakronenbeslag (in banen).
Dek het met 520 gram chocoladecake beslag af.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Smelt de BAKELS Chockex puur en giet een brede streep
over de gebakken cake. Bestrooi met BAKELS Kokosmakronenmix.