Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Water
0.100
Cacaopoeder
0.060
0.190
Totaal gewicht: 2.300

Recept – Kokosmakronenmix:
BAKELS Kokosmakronenmix 1000 g
Kokend water 250 g

Afwerking:
BAKELS Chockex Puur
BAKELS Kokosmakronenmix

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Kokosmakronenbeslag: Breng het water aan de kook. Meng alle grond-
stoffen 10 minuten met een vlinder in de 1ste versnelling van de planeet-
menger tot een taai wit beslag.
Vullen: Doseer 800 gram chocoladecakebeslag in het blik.
Spuit hier op 380 gram kokosmakronenbeslag (in banen).
Dek het met 520 gram chocoladecake beslag af.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Smelt de BAKELS Chockex puur en giet een brede streep
over de gebakken cake. Bestrooi met BAKELS Kokosmakronenmix.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake