Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Water
0.100
Cacaopoeder
0.080
Totaal gewicht: 2.130

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder
gedurende 5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Vul het blik met 1400 gram beslag.
Bakken: 160°C /140°C – 55 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Strepen met BAKELS Chockex en BAKELS Millionaires caramel maken.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Water
0.100
Cacaopoeder
0.080
Totaal gewicht: 2.130

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder
gedurende 5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Vul het blik met 1400 gram beslag.
Bakken: 160°C /140°C – 55 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Strepen met BAKELS Chockex en BAKELS Millionaires caramel maken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake