Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Boter
450.000
ei
500.000
Water
100.000
Cacaopoeder
80.000
Totaal gewicht: 2,130.000

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder
gedurende 5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Vul het blik met 1400 gram beslag.
Bakken: 160°C /140°C – 55 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Strepen met BAKELS Chockex en BAKELS Millionaires caramel maken.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Boter
450.000
ei
500.000
Water
100.000
Cacaopoeder
80.000
Totaal gewicht: 2,130.000

Methode

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder
gedurende 5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Vul het blik met 1400 gram beslag.
Bakken: 160°C /140°C – 55 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Strepen met BAKELS Chockex en BAKELS Millionaires caramel maken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.