Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Boter
450.000
ei
500.000
Water
100.000
Cacaopoeder
50.000
Bakels Chockex PUUR
150.000
Nescafe Gold, decaf
30.000
Totaal gewicht: 2,280.000

Methode

Recept – Kokos Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 500 g
Ei 500 g
BAKELS Kokosmakronenmix 300 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Kokos Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Beslag Koffie Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Vullen: Vul 800 gram Kokos Cake in het blik en strijk het glad. Daarna 720 gram Koffie Cake er bovenop. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met cacao poeder en kokosrasp afwerken.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Boter
450.000
ei
500.000
Water
100.000
Cacaopoeder
50.000
Bakels Chockex PUUR
150.000
Nescafe Gold, decaf
30.000
Totaal gewicht: 2,280.000

Methode

Recept – Kokos Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 500 g
Ei 500 g
BAKELS Kokosmakronenmix 300 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Kokos Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Beslag Koffie Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Vullen: Vul 800 gram Kokos Cake in het blik en strijk het glad. Daarna 720 gram Koffie Cake er bovenop. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met cacao poeder en kokosrasp afwerken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.