Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Water
0.100
Cacaopoeder
0.050
Bakels Chockex PUUR
0.150
Nescafe Gold, decaf
0.030
Totaal gewicht: 2.280

Methode

Recept – Kokos Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 500 g
Ei 500 g
BAKELS Kokosmakronenmix 300 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Kokos Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Beslag Koffie Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Vullen: Vul 800 gram Kokos Cake in het blik en strijk het glad. Daarna 720 gram Koffie Cake er bovenop. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met cacao poeder en kokosrasp afwerken.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.450
ei
0.500
Water
0.100
Cacaopoeder
0.050
Bakels Chockex PUUR
0.150
Nescafe Gold, decaf
0.030
Totaal gewicht: 2.280

Methode

Recept – Kokos Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 500 g
Ei 500 g
BAKELS Kokosmakronenmix 300 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in. Beslag Kokos Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Beslag Koffie Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand. Vullen: Vul 800 gram Kokos Cake in het blik en strijk het glad. Daarna 720 gram Koffie Cake er bovenop. Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen. Afwerking: Met cacao poeder en kokosrasp afwerken.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake