Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Boter
500.000
ei
500.000
Water
100.000
Cacaopoeder
80.000
Totaal gewicht: 2,180.000

Methode

Recept – Chocolade Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 450 g
Ei 500 g
Water 100 g
Cacao poeder 50 g
BAKELS Chockex Puur 150 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Spuit afwisselend de chocolade beslag (600 gram) en het
basisbeslag (600 gram) in het blik.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1,000.000
Boter
500.000
ei
500.000
Water
100.000
Cacaopoeder
80.000
Totaal gewicht: 2,180.000

Methode

Recept – Chocolade Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 450 g
Ei 500 g
Water 100 g
Cacao poeder 50 g
BAKELS Chockex Puur 150 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Spuit afwisselend de chocolade beslag (600 gram) en het
basisbeslag (600 gram) in het blik.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.