Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
0.060
Puddingbitterkoekjes LL5
0.160
Totaal gewicht: 2.220

Recept – Cheesecakemix:
BAKELS Cheesecakemix 250 g
Monchou 220 g
Water 300 g
Ei 150 g
Slagroom 210 g

Recept – Amaretto Kruimel:
BAKELS Kanomix 290 g
Ei 35 g
Boter 85 g
Puddingbitterkoekjes LL5 90 g

BAKELS Peach Amaretto 180 g

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand.

Beslag Cheesecake: Roomkaas op bakkerijtemperatuur, los vervolgens goed op in het vocht. Cheesecakemix toevoegen, mengen met de vlinder 3 min langzaam, 1 min snel.
Amaretto Kruimel: Meng alle ingrediënten kort voor grove kruimels.
Vullen: Vul 800 gram basis cake in het blik. Spuit hier 540 g Cheesecake op.
Glad strijken. Spuit hier 180 g BAKELS Peach Amaretto op. Strooi hier 100 g
Amaretto Kruimel overheen.

Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake