Recept – Pinda Vulling:
BAKELS Millionairs Caramel 90 g
Pindakaas 200 g
Hazelnoten (gebruneerd) 40 g
Afwerking:
BAKELS Chockex puur
Hazelnoten (gebruneerd)
Caramel blokjes
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Pinda Vulling: Verwarm de BAKELS Millionaires Caramel. Meng het met
de pindakaas en gebroken hazelnoot stukjes.
Vullen: Meng 1.2 kg Basis Cake beslag met 320 gram Pinda vulling.
(niet te ver doormengen voor een swirl-effect). 1500 g beslag in het cakeblik.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Smelt de BAKELS Chockex puur en giet een brede streep
over de gebakken cake. Bestrooi met hazelnoten en caramel blokjes.