Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.060

Methode

Recept – Pinda Vulling:
BAKELS Millionairs Caramel 90 g
Pindakaas 200 g
Hazelnoten (gebruneerd) 40 g

Afwerking:
BAKELS Chockex puur
Hazelnoten (gebruneerd)
Caramel blokjes

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Pinda Vulling: Verwarm de BAKELS Millionaires Caramel. Meng het met
de pindakaas en gebroken hazelnoot stukjes.
Vullen: Meng 1.2 kg Basis Cake beslag met 320 gram Pinda vulling.
(niet te ver doormengen voor een swirl-effect). 1500 g beslag in het cakeblik.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Smelt de BAKELS Chockex puur en giet een brede streep
over de gebakken cake. Bestrooi met hazelnoten en caramel blokjes.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Bakels Roompoeder classic
0.060
Totaal gewicht: 2.060

Methode

Recept – Pinda Vulling:
BAKELS Millionairs Caramel 90 g
Pindakaas 200 g
Hazelnoten (gebruneerd) 40 g

Afwerking:
BAKELS Chockex puur
Hazelnoten (gebruneerd)
Caramel blokjes

Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Pinda Vulling: Verwarm de BAKELS Millionaires Caramel. Meng het met
de pindakaas en gebroken hazelnoot stukjes.
Vullen: Meng 1.2 kg Basis Cake beslag met 320 gram Pinda vulling.
(niet te ver doormengen voor een swirl-effect). 1500 g beslag in het cakeblik.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten. Cake lossen en afkoelen.
Afwerking: Smelt de BAKELS Chockex puur en giet een brede streep
over de gebakken cake. Bestrooi met hazelnoten en caramel blokjes.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake