Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Canellia Cakemix
1,500.000
Water
360.000
ei
360.000
Totaal gewicht: 2,220.000

Methode

Meng de Canellia Cakemix en het water tot een homogene massa. Voeg hieraan het ei toe. Meng alles 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een bakplaat met hoog opstaande rand (60*20 cm) met 2000 gram beslag. Baktemperatuur: ±180°C - 150°C. Baktijd: 50 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Canellia Cakemix
1,500.000
Water
360.000
ei
360.000
Totaal gewicht: 2,220.000

Methode

Meng de Canellia Cakemix en het water tot een homogene massa. Voeg hieraan het ei toe. Meng alles 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een bakplaat met hoog opstaande rand (60*20 cm) met 2000 gram beslag. Baktemperatuur: ±180°C - 150°C. Baktijd: 50 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.