Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Canellia Cakemix
1.500
Water
0.360
ei
0.360
Totaal gewicht: 2.220

Methode

Meng de Canellia Cakemix en het water tot een homogene massa. Voeg hieraan het ei toe. Meng alles 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een bakplaat met hoog opstaande rand (60*20 cm) met 2000 gram beslag. Baktemperatuur: ±180°C - 150°C. Baktijd: 50 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Canellia Cakemix
1.500
Water
0.360
ei
0.360
Totaal gewicht: 2.220

Methode

Meng de Canellia Cakemix en het water tot een homogene massa. Voeg hieraan het ei toe. Meng alles 5 minuten met een vlindergarde in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een bakplaat met hoog opstaande rand (60*20 cm) met 2000 gram beslag. Baktemperatuur: ±180°C - 150°C. Baktijd: 50 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake