Recept 2 - vulling:
BAKELS Millionares Caramel SG 475 gram (Artno 471818)
Recept 3 - afwerking:
BAKELS Chockex Puur 200 gram
Werkwijze:
Cake blik: vet het cake to go cakeblik in en leg er bakpapier in.
Recept 1: Smelt de boter. Verwarm de stroop. Meng alle ingrediënten samen.
Verdeel 600 gram op de bodem van de cake blik en druk het vast. Laat het afkoelen.
Recept 2: Verwarm de millionares caramel tot 65 °C. Giet 475 gram over de bodem en laat het afkoelen.
Recept 3: Smelt de Chockex puur en giet 200 gram over de caramel. Laat het afkoelen.
Afwerking: Snij het in stukken van 4x4 cm
Bakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227