Groep 1
Ingrediënt
KG
BAKELS Biscuit Crumps
0.500
Boter
0.120
Maple siroop
0.150
Totaal gewicht: 0.770

Recept 2 - vulling:

BAKELS  Millionares Caramel SG  475 gram (Artno 471818)

Recept  3 - afwerking:

BAKELS  Chockex Puur  200 gram

Werkwijze:

Cake blik:  vet het cake to go cakeblik in en leg er bakpapier in.

Recept 1: Smelt de boter. Verwarm de stroop. Meng alle ingrediënten samen.

Verdeel 600 gram op de bodem van de cake blik en druk het vast. Laat het afkoelen.

Recept 2: Verwarm de millionares caramel tot 65 °C. Giet 475 gram over de bodem en laat het afkoelen.

Recept 3: Smelt de Chockex puur en giet 200 gram over de caramel. Laat het afkoelen.

Afwerking: Snij het in stukken van 4x4 cm

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk