Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Muffinmix
1.000
Water
0.230
ei
0.365
Olie
0.300
Totaal gewicht: 1.895

Methode

Werkwijze:

Muffinmix, water, ei en olie
ca. 5 minuten mengen tot een
glad beslag
Als laatste de vulling en kaneel
toevoegen.

Baktemperatuur: 180 °C
Baktijd: afhankelijk van
grootte en gewicht
Vulling:
Geraspte wortel 200 gram
Gehakte walnoten 50 gram
Geweekte rozijnen 75 gram
Kaneel 20 gram
Nootmuskaat 8 gram

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Muffinmix
1.000
Water
0.230
ei
0.365
Olie
0.300
Totaal gewicht: 1.895

Methode

Werkwijze:

Muffinmix, water, ei en olie
ca. 5 minuten mengen tot een
glad beslag
Als laatste de vulling en kaneel
toevoegen.

Baktemperatuur: 180 °C
Baktijd: afhankelijk van
grootte en gewicht
Vulling:
Geraspte wortel 200 gram
Gehakte walnoten 50 gram
Geweekte rozijnen 75 gram
Kaneel 20 gram
Nootmuskaat 8 gram

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake