Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Muffinmix
1,000.000
Water
230.000
ei
365.000
Olie
300.000
Totaal gewicht: 1,895.000

Methode

Werkwijze:

Muffinmix, water, ei en olie
ca. 5 minuten mengen tot een
glad beslag
Als laatste de vulling en kaneel
toevoegen.

Baktemperatuur: 180 °C
Baktijd: afhankelijk van
grootte en gewicht
Vulling:
Geraspte wortel 200 gram
Gehakte walnoten 50 gram
Geweekte rozijnen 75 gram
Kaneel 20 gram
Nootmuskaat 8 gram

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Muffinmix
1,000.000
Water
230.000
ei
365.000
Olie
300.000
Totaal gewicht: 1,895.000

Methode

Werkwijze:

Muffinmix, water, ei en olie
ca. 5 minuten mengen tot een
glad beslag
Als laatste de vulling en kaneel
toevoegen.

Baktemperatuur: 180 °C
Baktijd: afhankelijk van
grootte en gewicht
Vulling:
Geraspte wortel 200 gram
Gehakte walnoten 50 gram
Geweekte rozijnen 75 gram
Kaneel 20 gram
Nootmuskaat 8 gram

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.