Groep Recept Cheesecake
Ingrediënt
KG
0.500
Monchou
0.440
Water (lauw)
0.600
ei
0.300
Slagroom
0.420
Totaal gewicht: 2.260
Groep Recept bodem
Ingrediënt
KG
1.000
Zeeuwse bloem
0.100
Boter
0.312
ei
0.125
Totaal gewicht: 1.537

Grondstoffen op bakkerijtemperatuur verwerken.
Los de Monchou op in het vocht.
Cheesecakemix toevoegen.
3 min met vlinder in 1e versnelling
1 min in de 2e versnelling

Maak een hardewenerdeeg.
Bedek een plaat van 40x60 cm met dit deeg, uitgerold op 4mm. Bak deze deegplak alvast ca. 15 min op 180 gr. C,

Laat de deegplak afkoelen en vul de bakplaat met 2x het genoemde cheesecakerecept.
Spuit vervolgend banen Frambozen/bessenjam op de bovenkant.
Marmer met een mesje.

Bakken: ca. 40 min op 180 gr.C.

Na afkoelen snijden in stukken van bijv. 6x8 cm

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Lente

Eindproduct

Eindproduct

Cheesecake