Chocorotsjes met caramel en framboos
Recept voor heerlijke chocobars met caramel en framboos
Recept voor heerlijke chocobars met caramel en framboos
Plaats de No Bake Chocolate Slice in de planeetmenger met de vlinder.
Smelt de boter/margarine en voeg dit samen toe met het water.
Meng gedurende 1 minuut op lage snelheid, dan bijkrabben en nog eens 2 minuten mengen. Plaats in een bakvorm van 60 cm x 20 cm, druk de massa iets aan. Zet het geheel vervolgens in de koelkast.
Verwarm de Millionaires Caramel tot Ca, 50°C Zodat het vloeibaar is. verdeel deze vervolgens over de gekoelde basis. Opnieuw koelen.
Dek af met een dun laagje chocolade. (BAKELS CHOCKEX PUUR)
Bestrooi met witte chocolade krullen.
Snijd stukjes met afmeting naar wens.
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227