Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Water
0.450
Olie
0.450
Totaal gewicht: 1.900

Werkwijze     

Meng alle grondstoffen met een vlinder gedurende ca. 2 minuten op de middelste stand van de planeetmenger tot een glad beslag

Voeg de vulling toe aan het beslag en draai het nog 1 minuut door in de tweede versnelling.

Deze receptuur is geschikt voor een bakplaat 60 x 20 cm.

 

Bakken

75-85 minuten op 155°C

 

Afwerking

Eventueel afwerken  met Renshaw Rolfondant

 

 

 

Groep 1
Ingrediënt
KG
Rozijnen
0.250
Krenten
0.200
Sinaassnippers (gehakt)
0.150
Amarenen kersen
0.200
Cranberries
0.075
Totaal gewicht: 0.875
Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst

Eindproduct

Eindproduct

Cake