Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
BAKELS PAIN 1904
0.070
Zout
0.018
Gist
0.025
Olijfolie
0.020
Water
0.630
Totaal gewicht: 1.763

Methode

Mengtijd 4 minuten
Kneedtijd: 6 minuten
Deegtemperatuur: ±26˚C
Bulkrijs in geoliede bak: 60 minuten

Verdeel in gewenst gewicht en vorm
(het deeg niet teveel doorslaan)

Narijs: ±30 minuten
(afgedekt, buiten de rijskast)
Baktemperatuur: ±240˚C Baktijd: ±25 minuten

TIP: VARIEER MET VULLINGEN!
(OLIJVEN, ZONGEDROOGDE TOMAATJES, ETC.)

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
BAKELS PAIN 1904
0.070
Zout
0.018
Gist
0.025
Olijfolie
0.020
Water
0.630
Totaal gewicht: 1.763

Methode

Mengtijd 4 minuten
Kneedtijd: 6 minuten
Deegtemperatuur: ±26˚C
Bulkrijs in geoliede bak: 60 minuten

Verdeel in gewenst gewicht en vorm
(het deeg niet teveel doorslaan)

Narijs: ±30 minuten
(afgedekt, buiten de rijskast)
Baktemperatuur: ±240˚C Baktijd: ±25 minuten

TIP: VARIEER MET VULLINGEN!
(OLIJVEN, ZONGEDROOGDE TOMAATJES, ETC.)

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Desem, Rustiek