Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
500.000
Boter/margarine
120.000
Gist
400.000
Totaal gewicht: 1,520.000

Methode

Kneed een soepel deeg.
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Gehele deegstuk vormen tot een rechthoek.
Rijstijd: ca. 10 min
Deeg uitrollen op ca. 2 mm en snijden in
het gewenste formaat.
Bevochtig het deeg en breng de decoratie
aan.
Narijs: ca. 30-45 min.

Bakken ca. 20 min. op 180°C met
schuif open.

Voorbeelden van decoratie:

- Zeezout & rozemarijn
- Lijnzaad & geraspte oude kaas
- Sesam & karwijzaad
- Maanzaad
- Zonnebloempitten

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
500.000
Boter/margarine
120.000
Gist
400.000
Totaal gewicht: 1,520.000

Methode

Kneed een soepel deeg.
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Gehele deegstuk vormen tot een rechthoek.
Rijstijd: ca. 10 min
Deeg uitrollen op ca. 2 mm en snijden in
het gewenste formaat.
Bevochtig het deeg en breng de decoratie
aan.
Narijs: ca. 30-45 min.

Bakken ca. 20 min. op 180°C met
schuif open.

Voorbeelden van decoratie:

- Zeezout & rozemarijn
- Lijnzaad & geraspte oude kaas
- Sesam & karwijzaad
- Maanzaad
- Zonnebloempitten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Crackers

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.