Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.500
Boter/margarine
0.120
Gist
0.400
Totaal gewicht: 1.520

Methode

Kneed een soepel deeg.
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Gehele deegstuk vormen tot een rechthoek.
Rijstijd: ca. 10 min
Deeg uitrollen op ca. 2 mm en snijden in
het gewenste formaat.
Bevochtig het deeg en breng de decoratie
aan.
Narijs: ca. 30-45 min.

Bakken ca. 20 min. op 180°C met
schuif open.

Voorbeelden van decoratie:

- Zeezout & rozemarijn
- Lijnzaad & geraspte oude kaas
- Sesam & karwijzaad
- Maanzaad
- Zonnebloempitten

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.500
Boter/margarine
0.120
Gist
0.400
Totaal gewicht: 1.520

Methode

Kneed een soepel deeg.
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Gehele deegstuk vormen tot een rechthoek.
Rijstijd: ca. 10 min
Deeg uitrollen op ca. 2 mm en snijden in
het gewenste formaat.
Bevochtig het deeg en breng de decoratie
aan.
Narijs: ca. 30-45 min.

Bakken ca. 20 min. op 180°C met
schuif open.

Voorbeelden van decoratie:

- Zeezout & rozemarijn
- Lijnzaad & geraspte oude kaas
- Sesam & karwijzaad
- Maanzaad
- Zonnebloempitten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Crackers