Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bacom A100
0.040
Gist
0.120
Water
1.160
Totaal gewicht: 3.320
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Dadels
0.400
Gebroken gebruneerde hazelnoten
0.400
Totaal gewicht: 0.800
Groep Recept kruimeldeeg
Ingrediënt
KG
Kanomix
0.800
Boter
0.250
ei
0.100
Bakels geleroompoeder
0.080
Totaal gewicht: 1.230

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 300 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken in slofvormen, platdrukken
tegen de zijkant van de slofvorm.
Afstrijken met ei.
Decoreren met kruimeldeeg.
Narijs: 60 min.
Baktemperatuur: 220° c, aflopend naar 200° c.
Baktijd: ca. 25 min.

Licht decoreren met decoreersneeuw.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bacom A100
0.040
Gist
0.120
Water
1.160
Totaal gewicht: 3.320
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Dadels
0.400
Gebroken gebruneerde hazelnoten
0.400
Totaal gewicht: 0.800
Groep Recept kruimeldeeg
Ingrediënt
KG
Kanomix
0.800
Boter
0.250
ei
0.100
Bakels geleroompoeder
0.080
Totaal gewicht: 1.230

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 300 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken in slofvormen, platdrukken
tegen de zijkant van de slofvorm.
Afstrijken met ei.
Decoreren met kruimeldeeg.
Narijs: 60 min.
Baktemperatuur: 220° c, aflopend naar 200° c.
Baktijd: ca. 25 min.

Licht decoreren met decoreersneeuw.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood