Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bacom A100
40.000
Gist
120.000
Water
1,160.000
Totaal gewicht: 3,320.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Dadels
400.000
Gebroken gebruneerde hazelnoten
400.000
Totaal gewicht: 800.000
Groep Recept kruimeldeeg
Ingrediënt
KG
Kanomix
800.000
Boter
250.000
ei
100.000
Bakels geleroompoeder
80.000
Totaal gewicht: 1,230.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 300 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken in slofvormen, platdrukken
tegen de zijkant van de slofvorm.
Afstrijken met ei.
Decoreren met kruimeldeeg.
Narijs: 60 min.
Baktemperatuur: 220° c, aflopend naar 200° c.
Baktijd: ca. 25 min.

Licht decoreren met decoreersneeuw.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bacom A100
40.000
Gist
120.000
Water
1,160.000
Totaal gewicht: 3,320.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Dadels
400.000
Gebroken gebruneerde hazelnoten
400.000
Totaal gewicht: 800.000
Groep Recept kruimeldeeg
Ingrediënt
KG
Kanomix
800.000
Boter
250.000
ei
100.000
Bakels geleroompoeder
80.000
Totaal gewicht: 1,230.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 300 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken in slofvormen, platdrukken
tegen de zijkant van de slofvorm.
Afstrijken met ei.
Decoreren met kruimeldeeg.
Narijs: 60 min.
Baktemperatuur: 220° c, aflopend naar 200° c.
Baktijd: ca. 25 min.

Licht decoreren met decoreersneeuw.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.