Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 300 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken in slofvormen, platdrukken
tegen de zijkant van de slofvorm.
Afstrijken met ei.
Decoreren met kruimeldeeg.
Narijs: 60 min.
Baktemperatuur: 220° c, aflopend naar 200° c.
Baktijd: 20- 25 min.
Licht decoreren met decoreersneeuw.
Broodverbetermiddelen, Vermalser
Vermalser voor alle soorten brood. Vermalser bij uitstek. Kruimelvrij en zeer lang mals. Toevoeging: 1-2% te doseren na de helft ...
Overzicht ProductenDe Bakels Gele Roompoeder is de basismix voor de bereiding van gele room. Deze room is voortreffelijk vol van smaak, ...
Overzicht ProductenPostkoets 25 3897 AK Zeewolde
Postbus 227