Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Pain Fonce
0.500
Tarwebloem
0.500
Zout
0.015
Gist
0.020
Water
0.560
Totaal gewicht: 1.595

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 7 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 26°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 45 minuten. Opmaken. Narijs: 90 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Pain Fonce
0.500
Tarwebloem
0.500
Zout
0.015
Gist
0.020
Water
0.560
Totaal gewicht: 1.595

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 7 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 26°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 45 minuten. Opmaken. Narijs: 90 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood