Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Pain Fonce
500.000
Tarwebloem
500.000
Zout
15.000
Gist
20.000
Water
560.000
Totaal gewicht: 1,595.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 7 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 26°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 45 minuten. Opmaken. Narijs: 90 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Pain Fonce
500.000
Tarwebloem
500.000
Zout
15.000
Gist
20.000
Water
560.000
Totaal gewicht: 1,595.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 7 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 26°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 45 minuten. Opmaken. Narijs: 90 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.