Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
BS Donkere Chocolade Cakemix
0.500
Olie
0.150
ei
0.175
Water
0.075
Totaal gewicht: 0.900

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 4 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een kleine cakeblik met 550 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.55 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
BS Donkere Chocolade Cakemix
0.500
Olie
0.150
ei
0.175
Water
0.075
Totaal gewicht: 0.900

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 4 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een kleine cakeblik met 550 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.55 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake