Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
500.000
Meel
250.000
Bloem
250.000
Zout
5.000
Gist
60.000
Water
560.000
Totaal gewicht: 1,625.000
Groep Bakels Bacom A100 recept vulling
Ingrediënt
KG
Pistache
100.000
Walnoten
100.000
Gebroken gebruneerde hazelnoten
200.000
Cranberries
300.000
Totaal gewicht: 700.000

Methode

Kneden: 5 min langzaam, 8 min snel. Daarna vulling doordraaien.
Voorrijs: 30 min, daarna uitrollen op 10 mm en snijden 10x4 cm.
Strijken met ei en decoreren met amandelschaafsel of -stiften
Narijs: 60 min .
Bakken: 260°C
Baktijd: 8 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
500.000
Meel
250.000
Bloem
250.000
Zout
5.000
Gist
60.000
Water
560.000
Totaal gewicht: 1,625.000
Groep Bakels Bacom A100 recept vulling
Ingrediënt
KG
Pistache
100.000
Walnoten
100.000
Gebroken gebruneerde hazelnoten
200.000
Cranberries
300.000
Totaal gewicht: 700.000

Methode

Kneden: 5 min langzaam, 8 min snel. Daarna vulling doordraaien.
Voorrijs: 30 min, daarna uitrollen op 10 mm en snijden 10x4 cm.
Strijken met ei en decoreren met amandelschaafsel of -stiften
Narijs: 60 min .
Bakken: 260°C
Baktijd: 8 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.