Vulling:
Rozijnen: 800 gram
Cranberries: 400 gram
Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel. Vulling doordraaien. Deegtemperatuur: 26 ⁰C. Afwegen: 500 g. Bolrijs: 30 min. Opmaken en in tulbandvorm leggen,naad aan de bovenkant. Narijs: 75 min. Baktemperatuur: 240 ⁰C. Na inschieten terug naar 230 ⁰c (10 min). Daarna terug naar 200 ⁰C. kap 210⁰C. vloer (25 min). Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoottruffel, en decoreren met gebruneerd amandelschaafsel en andere kerst-decoratie.
Vulling:
Rozijnen: 800 gram
Cranberries: 400 gram
Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel. Vulling doordraaien. Deegtemperatuur: 26 ⁰C. Afwegen: 500 g. Bolrijs: 30 min. Opmaken en in tulbandvorm leggen,naad aan de bovenkant. Narijs: 75 min. Baktemperatuur: 240 ⁰C. Na inschieten terug naar 230 ⁰c (10 min). Daarna terug naar 200 ⁰C. kap 210⁰C. vloer (25 min). Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoottruffel, en decoreren met gebruneerd amandelschaafsel en andere kerst-decoratie.
Vulling:
Rozijnen: 800 gram
Cranberries: 400 gram
Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel. Vulling doordraaien. Deegtemperatuur: 26 ⁰C. Afwegen: 500 g. Bolrijs: 30 min. Opmaken en in tulbandvorm leggen,naad aan de bovenkant. Narijs: 75 min. Baktemperatuur: 240 ⁰C. Na inschieten terug naar 230 ⁰c (10 min). Daarna terug naar 200 ⁰C. kap 210⁰C. vloer (25 min). Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoottruffel, en decoreren met gebruneerd amandelschaafsel en andere kerst-decoratie.
Vulling:
Rozijnen: 800 gram
Cranberries: 400 gram
Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel. Vulling doordraaien. Deegtemperatuur: 26 ⁰C. Afwegen: 500 g. Bolrijs: 30 min. Opmaken en in tulbandvorm leggen,naad aan de bovenkant. Narijs: 75 min. Baktemperatuur: 240 ⁰C. Na inschieten terug naar 230 ⁰c (10 min). Daarna terug naar 200 ⁰C. kap 210⁰C. vloer (25 min). Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoottruffel, en decoreren met gebruneerd amandelschaafsel en andere kerst-decoratie.