Vulling:
Rozijnen: 800 gram
Cranberries: 400 gram
Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel. Vulling doordraaien. Deegtemperatuur: 26 ⁰C. Afwegen: 500 g. Bolrijs: 30 min. Opmaken en in tulbandvorm leggen,naad aan de bovenkant. Narijs: 75 min. Baktemperatuur: 240 ⁰C. Na inschieten terug naar 230 ⁰c (10 min). Daarna terug naar 200 ⁰C. kap 210⁰C. vloer (25 min). Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoottruffel, en decoreren met gebruneerd amandelschaafsel en andere kerst-decoratie.
Bakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227