Vulling:
Rozijnen: 800 gram
Cranberries: 400 gram
Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel. Vulling doordraaien. Deegtemperatuur: 26 ⁰C. Afwegen: 500 g. Bolrijs: 30 min. Opmaken en in tulbandvorm leggen,naad aan de bovenkant. Narijs: 75 min. Baktemperatuur: 240 ⁰C. Na inschieten terug naar 230 ⁰c (10 min). Daarna terug naar 200 ⁰C. kap 210⁰C. vloer (25 min). Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoottruffel, en decoreren met gebruneerd amandelschaafsel en andere kerst-decoratie.
Bindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenConserveringsmiddel. Tegen leng. Type: calciumpropionaat Toevoeging: 0,2-0,4% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenVoor het langer houdbaar maken van verschillende bakproducten
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenWater/olie-emulsie voor perfecte lossing van alle broodsoorten en verschillende soorten banket, zonder verkolende eigenschappen. Houdt de bakplaat schoon. Bestel artikel!
Overzicht ProductenKompleetpoeder geschikt voor bijv. getoerd gerezen vlinders. Ook basisbeleg voor pizza. Voor een primasaus die niet zwart bakt.
Overzicht ProductenPoeder voor het vervaardigen van allerlei schuimproducten
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227