Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Roomboter
240.000
Gist
80.000
Water
840.000
Totaal gewicht: 3,160.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 25° c
Voorslagrijs: 15 min.
Uitrollen: 2 mm.
Prikken met een korstprikker.
Plak bestrijken met water en decoreren.
Uitsteken: Ronde steker met diameter 11 cm.
Narijs: 15 min.
Baktemperatuur: 180° c.
Baktijd: ca. 20 min (schuif open).

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Roomboter
240.000
Gist
80.000
Water
840.000
Totaal gewicht: 3,160.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 25° c
Voorslagrijs: 15 min.
Uitrollen: 2 mm.
Prikken met een korstprikker.
Plak bestrijken met water en decoreren.
Uitsteken: Ronde steker met diameter 11 cm.
Narijs: 15 min.
Baktemperatuur: 180° c.
Baktijd: ca. 20 min (schuif open).

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Crackers

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.