Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Frambozencakemix met witte chocolade
500.000
Boter
250.000
ei
250.000
Totaal gewicht: 1,000.000

Methode

Boter zalvig draaien (niet luchtig).
Overige grondstoffen toevoegen
en met de vlinder in de 2e
versnelling gedurende 5 min.
opkloppen.
Vul een cakeblik (23 cm) met
1000 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 60-70 minuten.
Kleine cake: 450 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 45-50 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Frambozencakemix met witte chocolade
500.000
Boter
250.000
ei
250.000
Totaal gewicht: 1,000.000

Methode

Boter zalvig draaien (niet luchtig).
Overige grondstoffen toevoegen
en met de vlinder in de 2e
versnelling gedurende 5 min.
opkloppen.
Vul een cakeblik (23 cm) met
1000 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 60-70 minuten.
Kleine cake: 450 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 45-50 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.