Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Frambozencakemix met witte chocolade
0.500
Boter
0.250
ei
0.250
Totaal gewicht: 1.000

Methode

Boter zalvig draaien (niet luchtig).
Overige grondstoffen toevoegen
en met de vlinder in de 2e
versnelling gedurende 5 min.
opkloppen.
Vul een cakeblik (23 cm) met
1000 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 60-70 minuten.
Kleine cake: 450 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 45-50 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Frambozencakemix met witte chocolade
0.500
Boter
0.250
ei
0.250
Totaal gewicht: 1.000

Methode

Boter zalvig draaien (niet luchtig).
Overige grondstoffen toevoegen
en met de vlinder in de 2e
versnelling gedurende 5 min.
opkloppen.
Vul een cakeblik (23 cm) met
1000 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 60-70 minuten.
Kleine cake: 450 gram beslag.
Baktemperatuur: ca. 160 C
Baktijd: ca. 45-50 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake