Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
500.000
Sabunimix
500.000
Roomboter
-
Gist
40.000
Zout
15.000
Water
430.000
Totaal gewicht: 1,485.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder:
4 minuten 1ste versnelling en 6 minuten
in de 2de versnelling.
Deegtemperatuur: 27°C.
Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten.
Verdelen / opbollen.
Deeg om een Hotdog of knakworst rollen.
Narijs: 30 minuten.
Bakken: 265/245 ºC
Baktijd: ca. 7 minuten.
Afkoelen en ogen spuiten met
Bakels Chockex Wit en Puur.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
500.000
Sabunimix
500.000
Roomboter
-
Gist
40.000
Zout
15.000
Water
430.000
Totaal gewicht: 1,485.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder:
4 minuten 1ste versnelling en 6 minuten
in de 2de versnelling.
Deegtemperatuur: 27°C.
Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten.
Verdelen / opbollen.
Deeg om een Hotdog of knakworst rollen.
Narijs: 30 minuten.
Bakken: 265/245 ºC
Baktijd: ca. 7 minuten.
Afkoelen en ogen spuiten met
Bakels Chockex Wit en Puur.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Halloween

Eindproduct

Eindproduct

kleinbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.