Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
0.500
Sabunimix
0.500
Roomboter
0.030
Gist
0.040
Zout
0.015
Water
0.430
Totaal gewicht: 1.515

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder:
4 minuten 1ste versnelling en 6 minuten
in de 2de versnelling.
Deegtemperatuur: 27°C.
Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten.
Verdelen / opbollen.
Deeg om een Hotdog of knakworst rollen.
Narijs: 30 minuten.
Bakken: 265/245 ºC
Baktijd: ca. 7 minuten.
Afkoelen en ogen spuiten met
Bakels Chockex Wit en Puur.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
0.500
Sabunimix
0.500
Roomboter
0.030
Gist
0.040
Zout
0.015
Water
0.430
Totaal gewicht: 1.515

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder:
4 minuten 1ste versnelling en 6 minuten
in de 2de versnelling.
Deegtemperatuur: 27°C.
Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten.
Verdelen / opbollen.
Deeg om een Hotdog of knakworst rollen.
Narijs: 30 minuten.
Bakken: 265/245 ºC
Baktijd: ca. 7 minuten.
Afkoelen en ogen spuiten met
Bakels Chockex Wit en Puur.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Halloween

Eindproduct

Eindproduct

kleinbrood