Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze aansluiten op de plaatselijke vraag van de consument en de processen van onze klanten.
Ons team van toepassingsspecialisten heeft een groot aantal recepten ontwikkeld om onze veelzijdige producten voor het voetlicht te brengen.
Het ontwikkelen van toonaangevende ingrediënten met topfaciliteiten in de industrie in samenwerking met klanten over de hele wereld.
Onze toewijding gaat verder dan de ingrediënten die we maken. Onze rijke geschiedenis in onderzoek en ontwikkeling en innovatie is de grondslag voor onze voortdurende investering in partnerschappen met mensen en klanten.
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot een deeg. Rol het deeg uit tot een pil Ø 5 cm en rol ze in de Haver vlokken. Snijd plakken van 2 cm dikte. Baktemperatuur: 170°C-150°C, Baktijd: ca.20 min.
Verpakken
Banket
Haver
Koek, Beste van Bakels
Mix voor een zeer smakelijk hardewenerdeeg. Op basis van o.a. haver. Voor koeken, sloffenbodems e.d.