Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Haver Banketmix
500.000
Boter
125.000
ei
50.000
Totaal gewicht: 675.000

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlinder tot een deeg. Rol het deeg uit tot een pil Ø 5 cm en rol ze in de Haver vlokken. Snijd plakken van 2 cm dikte. Baktemperatuur: 170°C-150°C, Baktijd: ca.20 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Haver Banketmix
500.000
Boter
125.000
ei
50.000
Totaal gewicht: 675.000

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlinder tot een deeg. Rol het deeg uit tot een pil Ø 5 cm en rol ze in de Haver vlokken. Snijd plakken van 2 cm dikte. Baktemperatuur: 170°C-150°C, Baktijd: ca.20 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Haver

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.