Ingrediënten

Groep Recept bodem
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Boter
0.320
ei
0.050
Totaal gewicht: 1.370
Groep Recept Brownies
Ingrediënt
KG
American Browniemix
0.750
ei
0.190
Water
0.155
Boter
0.075
Totaal gewicht: 1.170

Methode

Werkwijze bodem:
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot
een deeg. Rol het deeg uit op 4mm.
Bekleed een bakplaat met het deeg.
Spuit vervolgens baantjes Bakels Millionairs
Caramel over de plak.
(60x40 plaat is ca. 800 gram)

Werkwijze Brownies:
Maak de boter zacht. Meng alle ingrediënten
met een vlindergarde 3 minuten in de 2de
versnelling van de planeetmenger.
Vul de bakplaat met 2400 gram Browniebeslag.
Bakken: 55 minuten
Baktemperatuur: 170ºC -150ºC

Afwerken:
Brownies snijden 6x6 cm.
Doorhalen/afstrijken: Bakels Hazelnoottruffel
of Bakels Chockex Puur.
Of afpoederen met cacaopoeder.
Afwerken met gekaramelliseerde hazelnoot.

Ingrediënten

Groep Recept bodem
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1.000
Boter
0.320
ei
0.050
Totaal gewicht: 1.370
Groep Recept Brownies
Ingrediënt
KG
American Browniemix
0.750
ei
0.190
Water
0.155
Boter
0.075
Totaal gewicht: 1.170

Methode

Werkwijze bodem:
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot
een deeg. Rol het deeg uit op 4mm.
Bekleed een bakplaat met het deeg.
Spuit vervolgens baantjes Bakels Millionairs
Caramel over de plak.
(60x40 plaat is ca. 800 gram)

Werkwijze Brownies:
Maak de boter zacht. Meng alle ingrediënten
met een vlindergarde 3 minuten in de 2de
versnelling van de planeetmenger.
Vul de bakplaat met 2400 gram Browniebeslag.
Bakken: 55 minuten
Baktemperatuur: 170ºC -150ºC

Afwerken:
Brownies snijden 6x6 cm.
Doorhalen/afstrijken: Bakels Hazelnoottruffel
of Bakels Chockex Puur.
Of afpoederen met cacaopoeder.
Afwerken met gekaramelliseerde hazelnoot.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Herfst

Eindproduct

Eindproduct

Brownies