Ingrediënten

Groep Recept bodem
Ingrediënt
KG
Haver Banketmix
500.000
Boter
125.000
ei
50.000
Totaal gewicht: 675.000
Groep Recept bolgebak
Ingrediënt
KG
Bakels Moussemix Neutral
100.000
Advocaat
170.000
Slagroom (opgeklopt)
500.000
Totaal gewicht: 770.000

Methode

Werkwijze:
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot
een deeg. Uitrollen op 4mm en in
bakvormen leggen (Ø 9cm).
Inspuiten: 20 gram Bakels Millionairs
Caramel & 20 gram kapselbeslag.
Baktemperatuur: 200 ºC
Baktijd: ca. 19 minuten.

Werkwijze:
Eerst de advocaat en de Moussemix
mengen, daarna door de opgeklopte
slagroom spatelen.
Ronde bolgebakvormen van Ø 7cm vullen.
(eerst de helft vullen dan 20g Frisfruit
Appel, inspuiten en met Mousse afdekken.
Vervolgens het geheel 2 uur in de vriezer
plaatsen. Daarna lossen en doorhalen
door op kleur gemaakte Bakels Chocolade-
truffel Wit of met cacaopoeder bestrooien.
Met chocobladjes versieren gemaakt
van Bakels Chockex Puur of op kleur
gemaakte Bakels Chockex wit).
Daarna de bolvorm op de Haverbanket-
bodem vastplakken.
De rand van de bodem licht insmeren
met Bakels Diamond Glaze en aanzetten
met gebruneerd amandel schaafsel.

Ingrediënten

Groep Recept bodem
Ingrediënt
KG
Haver Banketmix
500.000
Boter
125.000
ei
50.000
Totaal gewicht: 675.000
Groep Recept bolgebak
Ingrediënt
KG
Bakels Moussemix Neutral
100.000
Advocaat
170.000
Slagroom (opgeklopt)
500.000
Totaal gewicht: 770.000

Methode

Werkwijze:
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot
een deeg. Uitrollen op 4mm en in
bakvormen leggen (Ø 9cm).
Inspuiten: 20 gram Bakels Millionairs
Caramel & 20 gram kapselbeslag.
Baktemperatuur: 200 ºC
Baktijd: ca. 19 minuten.

Werkwijze:
Eerst de advocaat en de Moussemix
mengen, daarna door de opgeklopte
slagroom spatelen.
Ronde bolgebakvormen van Ø 7cm vullen.
(eerst de helft vullen dan 20g Frisfruit
Appel, inspuiten en met Mousse afdekken.
Vervolgens het geheel 2 uur in de vriezer
plaatsen. Daarna lossen en doorhalen
door op kleur gemaakte Bakels Chocolade-
truffel Wit of met cacaopoeder bestrooien.
Met chocobladjes versieren gemaakt
van Bakels Chockex Puur of op kleur
gemaakte Bakels Chockex wit).
Daarna de bolvorm op de Haverbanket-
bodem vastplakken.
De rand van de bodem licht insmeren
met Bakels Diamond Glaze en aanzetten
met gebruneerd amandel schaafsel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Herfst

Eindproduct

Eindproduct

Bavarois, Haver

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.