Werkwijze:
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot
een deeg. Uitrollen op 4mm en in
bakvormen leggen (Ø 9cm).
Inspuiten: 20 gram Bakels Millionairs
Caramel & 20 gram kapselbeslag.
Baktemperatuur: 200 ºC
Baktijd: ca. 19 minuten.
Werkwijze:
Eerst de advocaat en de Moussemix
mengen, daarna door de opgeklopte
slagroom spatelen.
Ronde bolgebakvormen van Ø 7cm vullen.
(eerst de helft vullen dan 20g Frisfruit
Appel, inspuiten en met Mousse afdekken.
Vervolgens het geheel 2 uur in de vriezer
plaatsen. Daarna lossen en doorhalen
door op kleur gemaakte Bakels Chocolade-
truffel Wit of met cacaopoeder bestrooien.
Met chocobladjes versieren gemaakt
van Bakels Chockex Puur of op kleur
gemaakte Bakels Chockex wit).
Daarna de bolvorm op de Haverbanket-
bodem vastplakken.
De rand van de bodem licht insmeren
met Bakels Diamond Glaze en aanzetten
met gebruneerd amandel schaafsel.