Ingrediënten

Groep Recept bodem
Ingrediënt
KG
Boter
0.125
ei
0.050
Haver Banketmix
0.500
Totaal gewicht: 0.675
Groep Recept bolgebak
Ingrediënt
KG
Bakels Moussemix Neutral
0.100
Slagroom (opgeklopt)
0.500
Advocaat
0.170
Totaal gewicht: 0.770

Methode

Werkwijze:
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot
een deeg. Uitrollen op 4mm en in
bakvormen leggen (Ø 9cm).
Inspuiten: 20 gram Bakels Millionairs
Caramel & 20 gram kapselbeslag.
Baktemperatuur: 200 ºC
Baktijd: ca. 19 minuten.

Werkwijze:
Eerst de advocaat en de Moussemix
mengen, daarna door de opgeklopte
slagroom spatelen.
Ronde bolgebakvormen van Ø 7cm vullen.
(eerst de helft vullen dan 20g Frisfruit
Appel, inspuiten en met Mousse afdekken.
Vervolgens het geheel 2 uur in de vriezer
plaatsen. Daarna lossen en doorhalen
door op kleur gemaakte Bakels Chocolade-
truffel Wit of met cacaopoeder bestrooien.
Met chocobladjes versieren gemaakt
van Bakels Chockex Puur of op kleur
gemaakte Bakels Chockex wit).
Daarna de bolvorm op de Haverbanket-
bodem vastplakken.
De rand van de bodem licht insmeren
met Bakels Diamond Glaze en aanzetten
met gebruneerd amandel schaafsel.

Ingrediënten

Groep Recept bodem
Ingrediënt
KG
Boter
0.125
ei
0.050
Haver Banketmix
0.500
Totaal gewicht: 0.675
Groep Recept bolgebak
Ingrediënt
KG
Bakels Moussemix Neutral
0.100
Slagroom (opgeklopt)
0.500
Advocaat
0.170
Totaal gewicht: 0.770

Methode

Werkwijze:
Meng alle ingrediënten met een vlinder tot
een deeg. Uitrollen op 4mm en in
bakvormen leggen (Ø 9cm).
Inspuiten: 20 gram Bakels Millionairs
Caramel & 20 gram kapselbeslag.
Baktemperatuur: 200 ºC
Baktijd: ca. 19 minuten.

Werkwijze:
Eerst de advocaat en de Moussemix
mengen, daarna door de opgeklopte
slagroom spatelen.
Ronde bolgebakvormen van Ø 7cm vullen.
(eerst de helft vullen dan 20g Frisfruit
Appel, inspuiten en met Mousse afdekken.
Vervolgens het geheel 2 uur in de vriezer
plaatsen. Daarna lossen en doorhalen
door op kleur gemaakte Bakels Chocolade-
truffel Wit of met cacaopoeder bestrooien.
Met chocobladjes versieren gemaakt
van Bakels Chockex Puur of op kleur
gemaakte Bakels Chockex wit).
Daarna de bolvorm op de Haverbanket-
bodem vastplakken.
De rand van de bodem licht insmeren
met Bakels Diamond Glaze en aanzetten
met gebruneerd amandel schaafsel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Herfst

Eindproduct

Eindproduct

Bavarois, Haver