Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.315
Ei (heel)
0.125
Totaal gewicht: 1.440

Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Uitrollen : 8 mm , uitsteken met sloffen ring en 100 g spijs of gele room inspuiten.
Bakken :180 °C, baktijd ca.25 minuten.

Neem de gebakken slof met vulling van gele room.
Spuit 250 gram Bakels Fris Fruit Kersen op de slof.

Afwerking:

Doppen Bakels Instant Cream. Decoreren met gebruneerd Amandelschaafsel

Bakels Instant Cream:
150 gram Bakels Instant Cream
100 gram Water
100 gram Melk

Alle Ingrediënten gedurende 3 minuten met de garde in hoogste versnelling opslaan.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Sloffen, Stukswerk, Taart