Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Schuimpoeder scharrel
0.030
Water
0.275
Suiker
0.500
Totaal gewicht: 0.805

Methode

Bakels Schuimpoeder Scharrel mengen met water, ca.20 min. laten staan. Suiker toevoegen en 10 min. in 3e versnelling opkloppen. Deel schuim groen en klein deel rood kleuren, laatste deel wit houden. Kerstboompjes spuiten, ballen en slingers daarna opspuiten. Bakken: Ca. 110 ⁰C. Baktijd: 60 minuten (afhankelijk van grootte en hoeveelheid) Na afkoelen vulling tussen 2 boompjes spuiten.
Dopje spuiten van Bakels Chockex Puur. Onderkant kerstboom recht afsnijden en in de chocolade zetten , net voordat deze stolt.

Werkwijze Créme:
Alle ingrediënten 3 min. opkloppen met garde in hoogste versnelling

Recept créme:
Bakels Cremess Superior 150 gram
Water 100 gram
Melk 100 gram
Bakels Cerasundi Speculaaskruiden 5 gram

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Schuimpoeder scharrel
0.030
Water
0.275
Suiker
0.500
Totaal gewicht: 0.805

Methode

Bakels Schuimpoeder Scharrel mengen met water, ca.20 min. laten staan. Suiker toevoegen en 10 min. in 3e versnelling opkloppen. Deel schuim groen en klein deel rood kleuren, laatste deel wit houden. Kerstboompjes spuiten, ballen en slingers daarna opspuiten. Bakken: Ca. 110 ⁰C. Baktijd: 60 minuten (afhankelijk van grootte en hoeveelheid) Na afkoelen vulling tussen 2 boompjes spuiten.
Dopje spuiten van Bakels Chockex Puur. Onderkant kerstboom recht afsnijden en in de chocolade zetten , net voordat deze stolt.

Werkwijze Créme:
Alle ingrediënten 3 min. opkloppen met garde in hoogste versnelling

Recept créme:
Bakels Cremess Superior 150 gram
Water 100 gram
Melk 100 gram
Bakels Cerasundi Speculaaskruiden 5 gram

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst, Winter

Eindproduct

Eindproduct

Koekjes, Stukswerk