Groep Bavaroise
Ingrediënt
KG
0.100
Totaal gewicht: 0.100
Groep 1
Ingrediënt
KG
Water (20° - 25°C)
0.125
Slagroom (ongezoet)
0.500
Champagne Compound
0.025
Totaal gewicht: 0.650

Werkwijze Bavaroise

Klop de slagroom met een garde op tot yoghurtdikte. Meng daarna pas Fond Royale met het water tot een gladde massa. Spatel het mengsel door de geklopte slagroom. Voeg vervolgens

De champagne compound toe

Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Water
0.200
Ei (heel)
0.160
Raapolie
0.100
Totaal gewicht: 1.460

Werkwijze     

Meng alle ingrediënten 5 minuten met de garde in de 3de versnelling van de planeetmenger

Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.

Vul een Taartpan met cakebeslag

Bakken Ca. 55 minuten op 160°C / 140°C

 

Werkwijze

Vul de silicone savarin vormen met de champagne bavaroise en strijk deze glad

Steek met een ronde steker een plakje Red velvet uit en leg deze op de bavaroise

 

Afwerking

34500 Diamond Glaze Silver (spiegelgelei)

Verwarm de gelei tot ca 40°C haal de bevroren bavaroise savarin door de gelei

Vul de savarin met kersenjam

 

 

 

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Winter

Eindproduct

Eindproduct

Gebak