Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapsella
500.000
Eieren
1,000.000
Suiker
-
Ovalett
50.000
Totaal gewicht: 1,550.000

Methode

Eieren met de suiker mengen de Kapeslla en Ovalett toevoegen. De massa gedurende ca.5-7 minuten met de gard op hoogste versnelling luchtig kloppen. Beslag verdelen over platen of taartpannen.
Bakken bij, ± 180°C, baktijd afhankelijk van beslaggewicht.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kapsella
500.000
Eieren
1,000.000
Suiker
-
Ovalett
50.000
Totaal gewicht: 1,550.000

Methode

Eieren met de suiker mengen de Kapeslla en Ovalett toevoegen. De massa gedurende ca.5-7 minuten met de gard op hoogste versnelling luchtig kloppen. Beslag verdelen over platen of taartpannen.
Bakken bij, ± 180°C, baktijd afhankelijk van beslaggewicht.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Taart

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.