Eieren met de suiker mengen de Kapeslla en Ovalett toevoegen. De massa gedurende ca.5-7 minuten met de gard op hoogste versnelling luchtig kloppen. Beslag verdelen over platen of taartpannen.
Bakken bij, ± 180°C, baktijd afhankelijk van beslaggewicht.
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse rijstevlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Simpel maar o zo lekker! ...
Beslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227