Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Zout
0.018
Gist
0.070
Bakels kleinbroodpoeder
0.150
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.778

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten. Verdelen / opbollen. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Zout
0.018
Gist
0.070
Bakels kleinbroodpoeder
0.150
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.778

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten. Verdelen / opbollen. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Klein brood