Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
Zout
18.000
Gist
70.000
Bakels kleinbroodpoeder
150.000
Water
540.000
Totaal gewicht: 1,778.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten. Verdelen / opbollen. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
Zout
18.000
Gist
70.000
Bakels kleinbroodpoeder
150.000
Water
540.000
Totaal gewicht: 1,778.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten. Verdelen / opbollen. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Klein brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.