Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Zout
0.018
Gist
0.060
Bakels Vruchtenbroodpoeder CL
0.075
Bakels kleinbroodpoeder
0.075
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.768

Methode

Recept vulling:
40% Gele room (kant en klaar) 400 gram
50% Krenten/rozijnen 500 gram

- Deegtemperatuur 24°C
- Kneedtijd: 2 minuten langzaam, 8 minuten snel
- Na het kneden, het deeg oppunten en een voorslag geven
- Ca. 10 min. rust
- Het deeg uitrollen op gewenste grootte en dikte
- Bestrijk de deegplak met gele room, hierna bestrooien met krenten/rozijnen, oprollen, snijden tot gewenste grootte, sluiting vastzetten aan de onderzijde van het broodje, evt. strijken met ei
- Broodjes op siliconenpapier bakken
- Narijs 30-40 min.
- Baktemperatuur: 230°C
- Baktijd: ca. 20 min.
- Bij het inschieten stomen
- Na het afkoelen de broodjes afwerken met
Bakels Superglans Neutraal

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Zout
0.018
Gist
0.060
Bakels Vruchtenbroodpoeder CL
0.075
Bakels kleinbroodpoeder
0.075
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.768

Methode

Recept vulling:
40% Gele room (kant en klaar) 400 gram
50% Krenten/rozijnen 500 gram

- Deegtemperatuur 24°C
- Kneedtijd: 2 minuten langzaam, 8 minuten snel
- Na het kneden, het deeg oppunten en een voorslag geven
- Ca. 10 min. rust
- Het deeg uitrollen op gewenste grootte en dikte
- Bestrijk de deegplak met gele room, hierna bestrooien met krenten/rozijnen, oprollen, snijden tot gewenste grootte, sluiting vastzetten aan de onderzijde van het broodje, evt. strijken met ei
- Broodjes op siliconenpapier bakken
- Narijs 30-40 min.
- Baktemperatuur: 230°C
- Baktijd: ca. 20 min.
- Bij het inschieten stomen
- Na het afkoelen de broodjes afwerken met
Bakels Superglans Neutraal

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, kleinbrood