Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
Zout
18.000
Gist
60.000
Bakels Vruchtenbroodpoeder CL
75.000
Bakels kleinbroodpoeder
75.000
Water
540.000
Totaal gewicht: 1,768.000

Methode

Recept vulling:
40% Gele room (kant en klaar) 400 gram
50% Krenten/rozijnen 500 gram

- Deegtemperatuur 24°C
- Kneedtijd: 2 minuten langzaam, 8 minuten snel
- Na het kneden, het deeg oppunten en een voorslag geven
- Ca. 10 min. rust
- Het deeg uitrollen op gewenste grootte en dikte
- Bestrijk de deegplak met gele room, hierna bestrooien met krenten/rozijnen, oprollen, snijden tot gewenste grootte, sluiting vastzetten aan de onderzijde van het broodje, evt. strijken met ei
- Broodjes op siliconenpapier bakken
- Narijs 30-40 min.
- Baktemperatuur: 230°C
- Baktijd: ca. 20 min.
- Bij het inschieten stomen
- Na het afkoelen de broodjes afwerken met
Bakels Superglans Neutraal

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1,000.000
Zout
18.000
Gist
60.000
Bakels Vruchtenbroodpoeder CL
75.000
Bakels kleinbroodpoeder
75.000
Water
540.000
Totaal gewicht: 1,768.000

Methode

Recept vulling:
40% Gele room (kant en klaar) 400 gram
50% Krenten/rozijnen 500 gram

- Deegtemperatuur 24°C
- Kneedtijd: 2 minuten langzaam, 8 minuten snel
- Na het kneden, het deeg oppunten en een voorslag geven
- Ca. 10 min. rust
- Het deeg uitrollen op gewenste grootte en dikte
- Bestrijk de deegplak met gele room, hierna bestrooien met krenten/rozijnen, oprollen, snijden tot gewenste grootte, sluiting vastzetten aan de onderzijde van het broodje, evt. strijken met ei
- Broodjes op siliconenpapier bakken
- Narijs 30-40 min.
- Baktemperatuur: 230°C
- Baktijd: ca. 20 min.
- Bij het inschieten stomen
- Na het afkoelen de broodjes afwerken met
Bakels Superglans Neutraal

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, kleinbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.