Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
1.000
Water
0.250
Boter
0.050
Gist
0.060
Totaal gewicht: 1.360

Methode

Van bovenstaande grondstoffen een glad, soepel deeg
kneden van ca. 24°C. (2 min. langzaam, 2 min. snel)
Ca. 10 minuten los laten komen en uitrollen op 3 mm dikte.
Naar wens verder te verwerken met gele room, jam, noten,
rozijnen, spijs e.d.

Narijs: ca. 35 minuten.
Oventemperatuur: 250°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
1.000
Water
0.250
Boter
0.050
Gist
0.060
Totaal gewicht: 1.360

Methode

Van bovenstaande grondstoffen een glad, soepel deeg
kneden van ca. 24°C. (2 min. langzaam, 2 min. snel)
Ca. 10 minuten los laten komen en uitrollen op 3 mm dikte.
Naar wens verder te verwerken met gele room, jam, noten,
rozijnen, spijs e.d.

Narijs: ca. 35 minuten.
Oventemperatuur: 250°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, kleinbrood