Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
1,000.000
Water
250.000
Boter
50.000
Gist
-
Totaal gewicht: 1,300.000

Methode

Van bovenstaande grondstoffen een glad, soepel deeg
kneden van ca. 24°C. (2 min. langzaam, 2 min. snel)
Ca. 10 minuten los laten komen en uitrollen op 3 mm dikte.
Naar wens verder te verwerken met gele room, jam, noten,
rozijnen, spijs e.d.

Narijs: ca. 35 minuten.
Oventemperatuur: 250°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
1,000.000
Water
250.000
Boter
50.000
Gist
-
Totaal gewicht: 1,300.000

Methode

Van bovenstaande grondstoffen een glad, soepel deeg
kneden van ca. 24°C. (2 min. langzaam, 2 min. snel)
Ca. 10 minuten los laten komen en uitrollen op 3 mm dikte.
Naar wens verder te verwerken met gele room, jam, noten,
rozijnen, spijs e.d.

Narijs: ca. 35 minuten.
Oventemperatuur: 250°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, kleinbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.