Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Water
0.250
Boter
0.050
Gist
0.060
Totaal gewicht: 1.360

Van bovenstaande grondstoffen een glad, soepel deeg
kneden van ca. 24°C. (2 min. langzaam, 2 min. snel)
Ca. 10 minuten los laten komen.

Plak uitrollen op 2.5-3 mm . Breedte van de plak ca. 50 cm. Plak bestrijken met Gele Room.
Oprollen als koffiebroodje. Snijden ongeveer 2 cm. Bakplaat bekleden met bakpapier. Narijs: 30 min.

Narijs: ca. 35 minuten.
Oventemperatuur: 250°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.

Na het bakken strepen (verwarmde)Bakels Millionairs Caramel  over het broodje trekken en bestrooien met gebruneerd amandelschaafsel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, kleinbrood