Van bovenstaande grondstoffen een glad, soepel deeg
kneden van ca. 24°C. (2 min. langzaam, 2 min. snel)
Ca. 10 minuten los laten komen.
Plak uitrollen op 2.5-3 mm . Breedte van de plak ca. 50 cm. Plak bestrijken met Gele Room.
Oprollen als koffiebroodje. Snijden ongeveer 2 cm. Bakplaat bekleden met bakpapier. Narijs: 30 min.
Narijs: ca. 35 minuten.
Oventemperatuur: 250°C.
Baktijd: ca. 15 minuten.
Na het bakken strepen (verwarmde)Bakels Millionairs Caramel over het broodje trekken en bestrooien met gebruneerd amandelschaafsel.
Kompleetmix voor Limburgse vlaaien, koffiebroodjes e.d. Deeg onbeperkt te verwerken. Prachtige gele bakkleur. Voor echte, niet-doorlekkende Limburgse vlaaien.
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227