Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Zout
0.018
Gist
0.060
Krokantpoeder Premium
0.030
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.648

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten. Verdelen / opbollen. Narijs: 75 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-225°C, Baktijd: ca.20 min. laatste 5 min. schuif open

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
1.000
Zout
0.018
Gist
0.060
Krokantpoeder Premium
0.030
Water
0.540
Totaal gewicht: 1.648

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen / opbollen.
Bolrijs: 5 minuten. Verdelen / opbollen. Narijs: 75 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-225°C, Baktijd: ca.20 min. laatste 5 min. schuif open

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Krokantbrood