Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kruidcakemix
0.500
Water
0.250
Totaal gewicht: 0.750

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 1ste versnelling van de planeetmenger.
Laat dit 1 uur staan.
Vul een klein cakeblik met 500 gram beslag
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kruidcakemix
0.500
Water
0.250
Totaal gewicht: 0.750

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 1ste versnelling van de planeetmenger.
Laat dit 1 uur staan.
Vul een klein cakeblik met 500 gram beslag
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake