Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kruidcakemix
500.000
Water
250.000
Totaal gewicht: 750.000

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 1ste versnelling van de planeetmenger.
Laat dit 1 uur staan.
Vul een klein cakeblik met 500 gram beslag
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kruidcakemix
500.000
Water
250.000
Totaal gewicht: 750.000

Methode

Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 3 minuten in de 1ste versnelling van de planeetmenger.
Laat dit 1 uur staan.
Vul een klein cakeblik met 500 gram beslag
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.