Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Gist
60.000
Water
500.000
Totaal gewicht: 1,590.000

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
1550 gram.
Deegstukken opbollen en 5 min.
los laten komen.
Daarna verdelen en opbollen met
de verdeel/opbolmachine.
Bolletjes op de bakplaat leggen.

Na 10 minuten rijzen
bolletjes indrukken met een rolstok,
sttrijken met ei en sesamzaad
aanbrengen, daarna de vulling
opbrengen.
Daarna rijstijd nog ca. 30 min.

Afbakken: ca. 8-10 min. op 240°C

Vulling:
Geraspte kaas
Ui
Spekreepjes

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Gist
60.000
Water
500.000
Totaal gewicht: 1,590.000

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
1550 gram.
Deegstukken opbollen en 5 min.
los laten komen.
Daarna verdelen en opbollen met
de verdeel/opbolmachine.
Bolletjes op de bakplaat leggen.

Na 10 minuten rijzen
bolletjes indrukken met een rolstok,
sttrijken met ei en sesamzaad
aanbrengen, daarna de vulling
opbrengen.
Daarna rijstijd nog ca. 30 min.

Afbakken: ca. 8-10 min. op 240°C

Vulling:
Geraspte kaas
Ui
Spekreepjes

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.