Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.030
Gist
0.060
Water
0.500
Totaal gewicht: 1.590

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
1550 gram.
Deegstukken opbollen en 5 min.
los laten komen.
Daarna verdelen en opbollen met
de verdeel/opbolmachine.
Bolletjes op de bakplaat leggen.

Na 10 minuten rijzen
bolletjes indrukken met een rolstok,
sttrijken met ei en sesamzaad
aanbrengen, daarna de vulling
opbrengen.
Daarna rijstijd nog ca. 30 min.

Afbakken: ca. 8-10 min. op 240°C

Vulling:
Geraspte kaas
Ui
Spekreepjes

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.030
Gist
0.060
Water
0.500
Totaal gewicht: 1.590

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
1550 gram.
Deegstukken opbollen en 5 min.
los laten komen.
Daarna verdelen en opbollen met
de verdeel/opbolmachine.
Bolletjes op de bakplaat leggen.

Na 10 minuten rijzen
bolletjes indrukken met een rolstok,
sttrijken met ei en sesamzaad
aanbrengen, daarna de vulling
opbrengen.
Daarna rijstijd nog ca. 30 min.

Afbakken: ca. 8-10 min. op 240°C

Vulling:
Geraspte kaas
Ui
Spekreepjes

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig