Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
1550 gram.
Deegstukken opbollen en 5 min.
los laten komen.
Daarna verdelen en opbollen met
de verdeel/opbolmachine.
Bolletjes op de bakplaat leggen.
Na 10 minuten rijzen
bolletjes indrukken met een rolstok,
sttrijken met ei en sesamzaad
aanbrengen, daarna de vulling
opbrengen.
Daarna rijstijd nog ca. 30 min.
Afbakken: ca. 8-10 min. op 240°C
Vulling:
Geraspte kaas
Ui
Spekreepjes
Broodverbetermiddelen, Krokantbroodpoeder
Vol van smaak door toevoeging van zuurdesempoeder en mout-extract. Lactose vrij, geeft een dunne, krokante korst en is diepvriesbestendig. Toevoeging: ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227