Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Pain Honoré
0.500
Tarwebloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Gist
0.022
Water
0.490
Totaal gewicht: 1.512

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 500 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken als vloer brood. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Pain Honoré
0.500
Tarwebloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Gist
0.022
Water
0.490
Totaal gewicht: 1.512

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 500 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken als vloer brood. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood